Alkavat kurssit

 

Ilmoittautuminen kursseille varausjärjestelmän kautta. Vain ensimmäiselle kurssitunnille tarvitsee ilmoittautua.Perjantaisin 20.4.-18.5.2018 klo 16.30-17.30 Pole 1

Kurssilla aloitetaan invertin harjoittelu ja opetellaan haastavampia spinnejä ja spinnikomboja. Olethan käynyt tankotanssin alkeistunneilla!

Ohjaaja: Sara
5xkurssi 50€. Kurssin voi maksaa myös kertakortilla/jäsenyydellä.Perjantaisin 20.4.-18.5.2018 klo 17.45-18.45 Tankotaivas Kids -lasten kurssi (7-13 vuotiaat)
Kurssin sisältö:

Alkulämmittely & lattia-akrobatia jokaisella tunnilla
Tankotanssi
Hammock -liina
Hoop & sirkusliinat

Tunnit vuorottelevat, ja on hyvä että oppilaalla on joka tunnilla varattuna mukaan:

shorsit
legginsit
pitkähihainen paita
juomapullo
pyyhe

Kurssin ohjaavat Sara ja Emmi.
5xkurssi 50€. Kurssin voi maksaa myös kertakortilla/jäsenyydellä.Torstaisin 26.4.-24.5.2018 klo 18.30-19.30 Tankotanssin alkeiskurssi

Tankotanssin alkeiskurssille ovat tervetulleita kaikki uudet ja palaavat harrastajat. Tunneilla opetellaan tankotanssin perusteita kuten pyörähdyksiä, istuntaa ja seisontaa sekä lattia-akrobatian perusteita. Tankotanssi sopii kaikille ikään tai voimaan katsomatta ja on hauska tapa kehittää lihasvoimaa, notkeutta ja tasapainoa.

Ohjaaja: Emmi
5xkurssi 50€. Kurssi maksetaan ensimmäisellä tunnilla. Kurssin voi maksaa myös kertakortilla/jäsenyydellä.


Maanantaisin 30.4.-28.5. klo 19.45-20.45 Hammock Tricks -alkeiskurssi

Kurssilla opetellaan kangaslenkillä tehtäviä temppuja. Hammock tricks on erinomainen tapa lisätä voimaa ja liikkuvuutta hauskalla tavalla.  Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta liinasta. Pukeudu tunnille pitkiin housuihin ja tyköistuvaan paitaan. Ei koruja!

Ohjaaja: Saija
5xkurssi 50€.  Kurssi maksetaan ensimmäisellä tunnilla. Kurssin voi maksaa myös kertakortilla/jäsenyydellä.Tiistaisin 8.5.-5.6. klo 18.30-19.30 Ilmajoogan alkeiskurssi

Ilmajooga on uudenlainen joogaharjoitus, jossa käytetään apuna katosta roikkuvaa silkkiliinaa, hammockia. Kangaslenkki tukee kehoa keventäen nivelten kuormitusta ja tekee näin harjoittelusta lempeää ja turvallista. Ilmajooga vahvistaa tehokkaasti keskivartalonlihaksia, parantaa kehonhallintaa ja lisää liikkuvuutta ja aineenvaihduntaa. Ilmajooga sopii kaikille. Mainitsethan ohaajalle mahdollisista terveydellisistä rajoitteista.

Ohjaaja: Miia

5xkurssi 50€ ajalla 8.5.-5.6.2018 Kurssi maksetaan ensimmäisellä tunnilla. Kurssin voi maksaa myös kertakortilla/jäsenyydellä.

Ilmoittautuminen kursseille varausjärjestelmän kautta. Vain ensimmäiselle kurssitunnille tarvitsee ilmoittautua.

Tervetuloa Tankotaivaalle osoitteeseen Sammaltie 68. Yhteystiedot ja ajo-ohjeet löytyvät täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s