Workshops by Rock The Pole / Susanna & Roosa 12.1.2019

Rock the Doubles by Susanna & Roosa.jpg

Rock the Pole Helsingin ohjaajat Susanna Kyöstilä ja Roosa Pitkänen saapuvat lauantaina 12.1.2019 pitämään workshoppeja Tankotaivaalle! Tytöt ovat esiintyneet ja kilpailleet yhdessä erilaisissa tapahtumissa yhdistellen koreografioihinsa pariakrobatiaa lattialla sekä yläilmoissa tangolla. Ilmeikkäiden sekä dynaamisten koreografioiden inspiraation lähteenä toimivat hyvä musiikki huippukohtineen sekä Instagramista löydetyt uudet liikkeet, joista monesti harjoituksissa jalostuu omanlainen variaatio.

Klo 11:00-12:15 ROCK THE DOUBLES 75min

Tällä workshopilla harjoittelemme akrobatialiikkeitä tangolla ja ilman yhdessä parin kanssa. Workshopilla haastetaan todenteolla tasapaino, painovoima sekä keskivartalon lihakset! Harjoiteltavista liikkeistä on tarjolla myös light versio. Invertin ja takanojan olisi hyvä olla hallussa kaikilla osallistujilla, eikä aiemmasta paritankoharjoittelustakaan ole haittaa. Rock the Doubles -workshopille voit saapua yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Osa opeteltavista liikkeistä on suoraan Susannan ja Roosan esityskoreografioista. Lupaamme haastavan, mutta ennen kaikkea hauskan treenin, josta on mukava lähteä hyvillä mielin viikonlopun viettoon!

Klo 12:30-13:45 TRICKS 75min

TRICKS workshop on rakennettu erilaisista jatkotason liikkeistä, siirtymistä ja dropeista. Workshopilla varioidaan tuttuja perusliikkeitä ja suurella todennäköisyydellä opit myös jotain aivan uutta! TRICKS-workshopilla opeteltavat temput ovat tarttuneet matkaan treeneistä ulkomailta sekä erilaisista kuvien jakopalveluista. Workshopille osallistuvien suositellaan hallitsevan invertointi, jatkettu perhonen sekä takaotepyörähdys. Tervetuloa temppuilemaan meidän kanssa!

Hinta 15€/WS (TT-jäsenet 10€/WS)
Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla tankotaivas@gmail.com. Ilmoita nimesi ja mihin workshopeihin olet osallistumassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close