Jarna Julkunen

jarnakuva.jpgJarna Julkunen on aloittanut Oulun Napteekissa naprapaatin ammatinharjoittajana vuonna 2018. Naprapaatiksi opiskellaan 4 vuotta täysipäiväisessä ammattikorkeakoulutuksessa. Naprapaatin koulutus antaa valmiudet erilaisten tuki–ja liikuntaelimistön vaivojen tutkimiseen sekä hoitoon. Jarna on valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2013.

Joukkuevoimistelusta Jarnalla on kokemusta 10 vuoden ajalta. Kokemusta löytyy lisäksi baletin, show/nykytanssin ja tanssiteatterin saralta.  Vuosina 2016-2018 hän toimi Kotkan Kirissä joukkuevoimistelijoiden fysiikkavalmentajana.
Tankotaivaalla Jarna ohjaa kehonhuollollisia tunteja, joilla kiinnitetään erityishuomiota tankotanssijoiden ja ilma-akrobaatikoiden yleisten vammojen ja vaivojen ennaltaehkäisyyn sekä terveen tuki- ja liikuntelimistön ylläpitoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close