Hammock

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Ilmajooga

Ilmajooga on uudenlainen joogaharjoitus, jossa käytetään apuna katosta roikkuvaa silkkiliinaa, hammockia. Kangaslenkki tukee kehoa keventäen nivelten kuormitusta ja tekee näin harjoittelusta lempeää ja turvallista. Ilmajooga vahvistaa tehokkaasti keskivartalonlihaksia, parantaa kehonhallintaa ja lisää liikkuvuutta ja aineenvaihduntaa. Ilmajooga on lempeä tunti joka sopii kaikille. Mainitsethan ohaajalle mahdollisista terveydellisistä rajoitteista.

Hammock Tricks

Vauhdikkaalla Hammock Tricks -tunnilla opetellaan kangaslenkillä tehtäviä temppuja. Tunti ei vaadi aiempaa kokemusta hammockista, riittää että uskallat temppuilla myös pääalaspäin. Pukeudu tunnille pitkiin housuihin ja tyköistuvaan paitaan. Ei koruja!

Tankotaivaalla on kahdeksan ilmajoogaan ja temppuiluun sopivaa hammockia. Tervetuloa tunneille!

Aerial Fitness

Aerial Fitness on hammock-tunti joka yhdistelee syvävenyttelyä, pilatesta ja hauskoja ilmassa toteutettuja liikesarjoja. Tunneilla harjoitellaan voimaa, tasapainoa ja kehonhallintaa. Tunti sopii kaikille jotka etsivät uudenlaisia haasteita omaan harjoitteluunsa sekä kehonhuollolliseksi tunniksi muun harjoittelun oheen. Aerial Fitness -tunti sopii kaikille, ja tunnin liikkeitä voidaan muuntaa jokaiselle sopivaksi. Aerial Fitness -tunnilla keskitytään erityisesti hallittuun kehon käyttöön sekä nivelten rotaatioihin ja liikkuvuuteen.
Pukeudu tunnille kainalot peittävään paitaan ja polvitaipeet peittäviin housuihin. Ei vetoketjuja tai koruja!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close