PÄIVITETYT TURVALLISUUS- JA HYGIENIAOHJEET TILOISSAMME 7.12. ALKAEN

Tässä alla on päivitetyt turvallisuus- ja hygieniaohjeet tiloissamme AVI:n antaman päätöksen mukaisesti 7.12. alkaen.

”7.12.2021 alkaen asiakas- ja yleisötiloista vastaavien toimijoiden on järjestettävä tilojen käyttö siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa koronatartunnan riskiä voidaan ehkäistä. Rajoitukset ovat voimassa 31.12.2021 asti. Koronapassi on vaihtoehto rajoituksille laissa määritellyissä tilanteissa.”

Tällä hetkellä tilanne mahdollistaa toiminnan jatkamisen ottamatta käyttöön koronapassia. Tiukoilla rajoitustoimilla ja hyvällä yhteispelillä voimme toteuttaa loppuvuoden treenit niin turvallisesti kuin mahdollista.
Kaikkien tiloissamme olijoiden tulee näitä noudattaa. Koronapassia emme siis ota tällä erää käyttöön.

 1. Tiloihimme ei saa tulla jos kärsit hengitystieoireista! Hengitystieoireita ovat muun muassa nuha, aivastelu, nenän tukkoisuus, yskä, hengityksen vinkuminen, limaisuus ja hengenahdistus.
 2. Käsiä tulee pestä tai desinfioida aina tultaessa sekä lähdettäessä tiloistamme. Vältäthän turhaa kasvojen koskettelua.
 3. Kasvomaskia tulee käyttää kaikkialla tiloissamme. Tämä koskee yli 12-vuotiaita, myös tunneilla. Terveydellisistä syistä on hyväksyttyä osallistua ilman maskia. Myös henkilökunta käyttää kasvomaskia. Tarvittaessa kertakäyttöisen maskin voi ostaa asiakaspalvelustamme (0,50€/kpl).
 4. Saavu treeneihin treenivaatteet valmiina. Ethän käytä pukuhuonetta, ellei siihen ole pakottavaa tarvetta!
 5. Turha oleskelu tiloissamme on kiellettyä. Saavu siis tunnillesi juuri ennen tunnin alkua ja poistu välittömästi tunnin loputtua.
 6. Turvaetäisyyksistä tulee huolehtia aulatiloissa ja tunneilla muihin oppilaisiin.
 7. Vältetään asiakaspalvelussa jonotusta ja asiointia paikan päällä. Asioithan ensisijaisesti asiakaspalvelun kanssa s-postitse tankotaivas@gmail.com. Kurssimaksut ja kertakorttien ostot voi tehdä sähköpostin välityksellä.
 8. Lasten tunneilla aulatiloihin saattajaksi saa tulla max. 1 huoltaja. Lapset siirtyvät aulasta omatoimisesti saliin. Aulaan ei saa jäädä odottamaan.
 9. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset ovat tietoisia ja noudattavat ohjeita.
 10. Ohjaaja huomioi turvaetäisyyden opetustilanteessa mahdollisimman hyvin – noudatathan myös itse turvaetäisyysohjeita.
 11. Tunnin jälkeen ohjaajan ohjeistuksen mukaan omien välineiden desinfiointi.

Paljon lisäinfoa koronaan, rajoituksiin, koronapassiin löytyy AVI:n sivuilta.

Kiitos kaikille teille siitä, kuinka hienosti olette toimineet muuttuvissa tilanteissa ja ottaneet uudet turvallisuusohjeet hienosti vastaan niiden muuttuessa.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close