Lasten ja nuorten tunnit

Tarjoamme lapsille, nuorille ja perheille tankotanssi- ja ilma-akrobatiatunteja, jotka kehittävät koordinaatiokykyä,  voimaa ja notkeutta hauskalla tavalla.


Tankotaivas Kids -lasten kurssi
Tunneilla lapsi pääsee tutustumaan tankotanssiin sekä ilma-akrobatiaan. Ei vaadi aiempaa liikuntataustaa.

Pole Kids -lasten tankoakrobatiakurssi

Kurssilla opetellaan akrobaattisis temppuja tangolla, sekä lattia-akrobatian perusteita. Alkeiskurssit sopivat kaikille liikuntataustasta huolimatta. Jatkotason tunneilla edellytetään hyvää tankotassin perusteiden hallintaa.

Lasten Pole Sport -kisavalmennusryhmä

Kurssilla käydään läpi tankotanssikisojen (POSA:n sääntöjen mukaisia) pakollisia liikkeitä. Kurssin ensimmäisellä puoliskolla opetellaan ainakin kymmenen pakollista liikettä minimivaatimuksineen ja lapsen taso huomioon ottaen. Toisella puoliskolla suunnitellaan lapsen kanssa yksilöllinen kisakoreografia lattiaosuuksineen. Lapsi saa valita esityskappaleen ja tarinan.

Tankotaivas Family

Koko perheen tanko- ja hammock-akrobatiakurssi! Tunneille ovat tervetulleita kaikenikäiset. Tunnilla opetellaan tankotanssin, hammockin ja lattia-akrobatian perustekniikan lisäksi lapsen kanssa yhdessä tehtäviä liikkeitä ja temppuja. Huomioon otetaan lapsen ikä ja vanhemman kyky suorittaa liikkeet turvallisesti. 0-6 -vuotiaat jakavat välineen vanhemman kanssa. Alle 7-vuotiaalle ei tarvitsee varata paikkaa.


Varausjärjestelmään


Tarjoamme myös yksityistunnit ja synttärit.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin!
tankotaivas@gmail.com

Painotamme tankotanssikoulullamme harjoittelun hauskuutta ja liikkumisen iloa.

Tervetuloa!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close