Säännöt ja käyttöehdot

Rekisteröitymällä varausjärjestelmään ja varaamalla tunnin asiakas hyväksyy samalla Tankotaivaan säännöt ja käyttöehdot.

Tuntien varaaminen ja peruutusehdot

Tunneille on ilmoittauduttava etukäteen varausjärjestelmän kautta. Tunneille voi osallistua myös ilman varausta, mikäli tilaa on. Tuntivaraukset ovat aina sitovia.

Mikäli asiakas estyy tulemasta varaamalleen tunnille, on varaus peruttava viimeistään 48 tuntia ennen tunnin alkua.

IRTOTUNNIT: Peruutukset tulee tehdä varrausjärjestelmän kautta viimeistään 48h ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen tuntia ei voi enää perua. Veloitamme tuntimaksun automaattisesti prepaid-kortilta käyttämättömistä ja peruuttamattomista tunneista. Mikäli asiakkaalla ei ole prepaid-korttia, laskutamme tunnin sähköpostitse hintaan 16,00 €.
Jos olet ilmoittanut poissaolon etukäteen ja toimittanut meille lääkärintodistuksen äkillisestä sairastumisesta viikon sisään, saat 1x kertakortin veloituksetta.

KURSSITUNNIT: Ilmoita poissaolo kurssitunnilta sähköpostilla info@tankotaivas.com. Tarkistathan montako tuntia voit korvata varaamasi kurssin kuvauksesta. Vain ennen tunnin alkua ilmoitetut poissaolot oikeuttavat kurssitunnin korvaamiseen.

Toistuvat käyttämättömät tuntivaraukset johtavat varausjärjestelmän käyttökieltoon. Jos jonotuspaikaltasi vapautuu paikka tunnille alle 48h ennen tunnin alkua, ilmoitathan meille sähköpostilla, jollet pysty vastaanottamaan paikkaa tunnille.

Asiakkaan on ilmoitettava voimassa olevat yhteystietonsa ilmoittautumisen yhteydessä. Tunti saatetaan perua jos ilmoittautuneita on alle neljä henkilöä. Mahdollisista tuntimuutoksista ilmoitetaan aina sähköpostiviestillä viimeistään 6 tuntia ennen tunnin alkua.

Salin ovet avataan viimeistään 10 min ennen tunnin alkua.

Tunnit maksetaan etukäteen laskulla tai paikan päällä. Maksuvälineenä käy käteinen, yleisimmät pankki-ja luottokortit, Eazybreak, Edenred, Tyky- ja Smartum-liikuntasetelit sekä E-passi.

Tunneille osallistuminen

Tankotaivaalla ei ole vakuutusta asiakkaille. Asiakas osallistuu tunneille aina omalla vastuulla. Asiakkaan tulee itse huolehtia itselleen voimassa oleva tapaturmavakuutus. Tankotaivas ei ota vastuuta tiloissaan tapahtuvista asiakkaiden henkilövahingoista, mikäli vahinko ei ole tapahtunut Tankotaivaan henkilökunnan laiminlyönnin seurauksena. Asiakkaan tulee noudattaa Tankotaivaan ohjaajien ja muun henkilökunnan antamia ohjeita turvallisuuden takaamiseksi. Tankotaivaalla on vastuuvakuutus.

Tunneille tulee tulla ajoissa. Alkulämmittelystä myöhästyminen aiheuttaa loukkaantumisriskin eikä Tankotaivas vastaa asiakkaalle tapahtuvista henkilövahingoista.

Alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena tunneille osallistuminen on ehdottomasti kielletty.

Tunteja ei suositella raskaana oleville. Jotkin sairaudet voivat estää tunneille osallistumisen. Mikäli asiakkaalla on jokin pysyvä tai tilapäinen sairaus, vamma tai lääkitys, tai hän on toipumassa sairaudesta tai toimenpiteestä, jonka hän epäilee haittaavan, on aina neuvoteltava lääkärin kanssa lajin sopivuudesta. Mahdollisista sairauksista ja muista liikkumiseen vaikuttavista tekijöistä on ilmoitettava ohjaajalle ennen tunnin alkua.

Tavarat ja tilat

Mikäli asiakas aiheuttaa vahinkoa Tankotaivaan tiloille tai omaisuudelle, hän on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot.

Tankotaivas ei vastaa tiloissaan asiakkaan omaisuudelle sattuvista aineellisista vahingoista.

Käyttöehdot on päivitetty 2.5.2023.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close