Mirka Jutila

Mirka Jutila on liikunnanohjauksen ammattilainen, joka on työskennellyt päätoimisesti hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen parissa vuodesta 2011. Ohjaajanura alkoi kuitenkin huomattavasti aiemmin, jo vuonna 2005 Naisvoimistelijoissa.

Ryhmäliikuntaohjauksien ja ilmajoogaopetuksen lisäksi Mirka toimii tällä hetkellä projektikoordiaattorina Vertaistervarit-hankkeessa, jossa hän mm. kouluttaa ohjaajia elintapateemaisiin vertaisryhmiin, tuottaa koulutus- ja ohjausmateriaalia sekä koordinoi koulutettuja ohjaajia ja vertaisryhmiä. Ilmajoogaa Mirka on opettanut viikkotunteina, kursseina ja workshopeina joogastudioilla ja kuntokeskuksessa erilaisin teemoin vuodesta 2015 lähtien. Ilmajooga-opettajakoulutuksen hän kävi Vertical Clubilla v. 2015.

Ilmajoogassa Mirkaa viehättää erityisesti lajin monipuolisuus. Ilmajooga voi olla rauhoittumista, rentoutumista ja kehon antautumista pikkuhiljaa syvemmälle asanoihin; pehmeää flow:n liikevirtaa; fyysisesti haastavampaa (esim. päällä tai käsillä seisomisineen) tai akrobaattisempaa erilaisine roikuntoineen ja temppuiluineen. Silkki tukee tai haastaa liikkeestä riippuen. Kaikki muu unohtuu.

Mirkan tunneilla näkyykin vahva ja monipuolinen ohjaajakokemus. Tunnit ovat selkeitä, harmonisia kokonaisuuksia.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close