Ohjaajat

Saija

Saija_dove

Saija Pelkonen on Tankotaivaan perustaja ja kansainvälistä kokemustakin haalinut IPSAF-sertifioitu tuomari. Saija on harrastanut tankotanssia vuodesta 2009, ja on toiminut tankotanssinopettajana vuodesta 2013 lähtien. Saija on ohjaajana kannustava, ja hän ottaa kurssilaisten tarpeet aina huomioon.

Saija on valmistunut filosofian maisteriksi Oulun yliopistosta ja opiskelee tällä hetkellä liikuntalääketiedettä ja urheiluravitsemusta Itä-Suomen yliopistossa.Oona
Oona2

Oona Kivelä on aloittanut tankotanssin
maaliskuussa 2014. Hän aloitti tuntien ohjaamisen jo seuraavana vuonna. Oona erikoistuu tankotanssissa voimaa vaativiin nostoihin ja pitoihin. Ohjaajana Oona on rento ja tunnit hänen kanssaan kuluvat ohi huomaamatta.

Oona on mukana monessa ja harrastaa tankotanssin lisäksi amerikkalaista jalkapalloa ja pelaa menestyksekkäästi myös kyykkää.


Iisa13150012_10208026983983790_1395632200_n

Iisa Herttuainen on koulutukseltaan lastentarhanopettaja ja opiskelee kasvatuspsykologiaa. Iisa vetää Tankotaivaalla notkeusvenyttelytunteja sekä lasten ja nuorten tankotanssitunteja.

Iisan harrastuksiin lukeutuu muun muassa ilma-akrobatia, notkeusakrobatia, pariakrobatia ja tankotanssi. Iisa on kokenut ohjaaja joka työskentelee myös
sirkusohjaajana.


Miiatankokuvat-valkeassa-7

Miia Haanpää on aloittanut tankotanssin vuonna 2012. Ohjaajana hän on positiivinen ja luova. Miia harrastaa tankotanssin lisäksi joogaa ja hänellä löytyy kokemusta myös useista tanssilajeista. Miian tunneilla tullaan näkemään hauskoja komboja sekä villejä spinnejä. Miia ohjaa Tankotaivaalla tekniikkatuntien lisäksi muun muassa Pole Yoga ja Koreo Pole -tunteja.


Jenna

_mka7663-1

Jenna Nissinen on aloittanut tankotanssin vuoden 2014 alussa ja on toiminut ohjaajana saman vuoden syksystä lähtien. Tankoilussa Jennaa innostaa rajaton mahdollisuus kehittyä lähtötasosta riippumatta! Jennan lempiliikkeitä tangolla ovat erilaiset voltit ja voimatemput, joita Jenna opettaa Tankotaivaalla muun muassa Akro Pole- ja Power Pole –tunneilla. Jenna on myös viime aikoina innostunut kilpailemisesta ja Jennan huimia temppuja voi bongata enenevissä määrin Suomen tankotapahtumissa. Jenna voitti pareineen Best Tricks -kategorian PNSC:ssa Hämeenlinnassa 27.8.2016. Esitys on nähtävissä täältä.

 


Henri

Henri Heikinheimo on IPSAF-sertifioitu tuomari sekä kokenut SM- ja PM-tason kilpailija. 

HenkkaHenri on kiertänyt lajin huippujen opissa mm. Venäjällä ja Ruotsissa. Henri vetää Tankotaivaalla edistyneille tankotanssijoille suunnattuja tekniikkatunteja sekä miehille suunnattuja akrobaattisiin temppuihin keskittyviä äijätankotunteja. Henri on tankotanssin miesten kategorian suomen mestari ja voitti pareineen Best Show -kategorian Pole Night Show Case:ssa Hämeenlinnassa elokuussa 2016. 

Esitys on nähtävissä täältä.


Miia K

Miia Kukkonen ohjaa Tankotaivaalla aloittelijoillekin sopivia twerk-tunteja.  Miialla on poikkeuksellisen monipuolinen tanssitausta. Kokemusta löytyy vuodesta 2004 asti mm. show-, nyky-, disco-, latino-, streettanssilajeista, dancehallista & muista afrotansseista sekä twerkistä.

miiak

Hän on tanssiharrastuksensa aikana harrastanut tai edes kokeillut lähes kaikkia yleisimpiä soolotanssilajeja. Opetustaustaa Miialla on show, disco ja streetlajeista neljän vuoden ajalta. Miia sijoittui vuoden 2016 twerk SM-kisoissa pronssisijalle.
Hän kehittää osaamistaan jatkuvasti erinäisillä workshopeilla ympäri Suomea. Ammatiltaan Miia on koulutettu hieroja ja työskentelee päivätyökseen terveyden ja hyvinvoinnin parissa, joten tunneilla huomioidaan aina liikkeiden fysiologisesti oikeanlainen ja turvallinen suoritustapa. Oppilaitaan Miia kannustaa uskaltamaan ja ylittämään itsensä!


Ellamari 16910870_484297775293327_848314026_o-2

Ellamari on rento ja energinen ohjaaja, jolle jokaisen oppilaan onnistumiset ovat tärkeitä. Ellamarin tunneilla keskitytään turvalliseen tekniikkaan ja hyviin linjoihin, samalla kun musta huumori kukkii metallin soidessa heleästi taustalla. Esiintymisestä pitävä Ellamari on intoutunut viime vuosina myös kilpailemaan enenevissä määrin. Ellamari voitti pareineen Best Show -kategorian Pole Night Show Case:ssa Hämeenlinnassa elokuussa 2016.

Esitys on nähtävissä täältä.

 Sara

Esittely tulossa!
18175958_726536714195006_1054164623_o