Rekisteröitymällä varausjärjestelmään ja varaamalla tunnin asiakas hyväksyy samalla Tankotaivaan säännöt ja käyttöehdot.

Tuntien varaaminen ja peruutusehdot

Tunneille on ilmoittauduttava etukäteen varausjärjestelmän kautta. Tunneille voi osallistua myös ilman varausta, mikäli tilaa on. Tuntivaraukset ovat aina sitovia.

Mikäli asiakas estyy tulemasta varaamalleen tunnille, on varaus peruttava viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta. Tämän jälkeen tuntia ei voi enää perua. Käyttämättömistä ja peruuttamattomista tunneista laskutamme automaattisesti 15,00 €. Tunnin voi perua lyhyemmällä varoitusajalla ilman tunnin hinnan veloittamista VAIN äkillisissä sairastapauksissa, jolloin on toimitettava lääkärintodistus mahdollisimman pian toimistollemme. Toistuvat käyttämättömät tuntivaraukset johtavat varausjärjestelmän käyttökieltoon. 

Asiakkaan on ilmoitettava voimassa olevat yhteystietonsa ilmoittautumisen yhteydessä. Tunti saatetaan perua jos ilmoittautuneita on alle kolme henkilöä. Mahdollisista tuntimuutoksista ilmoitetaan aina sähköpostiviestillä  viimeistään 6 tuntia ennen tunnin alkua. 

Salin ovet avataan viimeistään 15 min ennen tunnin alkua.

Tunnit maksetaan laskulla tai paikan päällä. Maksuvälineenä käy käteinen, yleisimmät pankki-ja luottokortit, Tyky- ja Smartum-liikuntasetelit sekä Sporttipassi.

Tunneille osallistuminen

Tankotaivaalla ei ole vakuutusta asiakkaille. Asiakas osallistuu tunneille aina omalla vastuulla. Asiakkaan tulee itse huolehtia itselleen voimassa oleva tapaturmavakuutus. Tankotaivas ei ota vastuuta tiloissaan tapahtuvista asiakkaiden henkilövahingoista, mikäli vahinko ei ole tapahtunut Tankotaivaan henkilökunnan laiminlyönnin seurauksena. Asiakkaan tulee noudattaa Tankotaivaan ohjaajien ja muun henkilökunnan antamia ohjeita turvallisuuden takaamiseksi. Tankotaivaalla on vastuuvakuutus.

Tunneille tulee tulla ajoissa. Alkulämmittelystä myöhästyminen aiheuttaa loukkaantumisriskin eikä Tankotaivas vastaa asiakkaalle tapahtuvista henkilövahingoista.

Alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena tunneille osallistuminen on ehdottomasti kielletty.

Tankotanssitunteja ei suositella raskaana oleville. Jotkin sairaudet voivat estää tunneille osallistumisen. Mikäli asiakkaalla on jokin pysyvä tai tilapäinen sairaus, vamma tai lääkitys, tai hän on toipumassa sairaudesta tai toimenpiteestä, jonka hän epäilee haittaavan, on aina neuvoteltava lääkärin kanssa lajin sopivuudesta. Mahdollisista sairauksista ja muista liikkumiseen vaikuttavista tekijöistä on ilmoitettava ohjaajalle ennen tunnin alkua.

Lapset voivat osallistua aikuisten tunneille, jos se sopii ohjaajalle. Kysy ohjaajalta, voiko lapsi osallistua tunnille, koska tunnit ovat suunniteltuja aikuisille (poikkeuksena lasten ja nuorten tunnit). Lapset voivat odottaa aikuista tunnilta. Ohjaaja ei ole vastuussa odottavasta lapsesta. Lapsi ei saa käyttää välineitä. Mikäli lapsi vaikeuttaa käytöksellään tunnin pitoa tai aiheuttaa vaaratilanteita, on vanhemman vietävä lapsi muualle odottamaan/poistuttava tunnilta.

Tavarat ja tilat

Mikäli asiakas aiheuttaa vahinkoa Tankotaivaan tiloille tai omaisuudelle, hän on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot.

Tankotaivas ei vastaa tiloissaan asiakkaan omaisuudelle sattuvista aineellisista vahingoista.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close