Workshopit ja tapahtumat

La 29.6. klo 16:00-17:30

Static Rotations workshop (90min)

Screenshot_20190206_215928.jpg

Static Rotations -workshopissa opetellaan sulavaa liikehdintää staattisella tangolla. Opettelemme synnyttämään, ylläpitämään ja hallitsemaan liikettä staattisella tangolla. Tunnilla edellytetään hyvää inversion hallintaa, joten suosittelemme workshopia tasoille 1-2 ja ylöspäin. Varaa mukaan tankovaatteiden lisäksi pitkät housut ja sukat.

Ohjaaja: Saija

Hinta: 25€ / 20€*
*Työtön, opiskelija, Tankotaivaan jäsen

Varaaminen: https://www.varaaheti.fi/tankotaivas/fi/tankotaivas/tunnit


La 6.7. klo 16:30-18:30 (2h)
Su 7.7. klo 12:00-14:00 (2h)

Introduction to Aerial Straps workshop 6.7.-7.7.2019!

FB_IMG_1527615114509

Strapsit ovat hauska, dynaaminen ja voimaa kehittävä ilma-akrobatian laji, joka muistuttaa välimuotoa rengasvoimistelusta ja kankailla tai erilaisilla loopeilla tehtävästä ilma-akrobatiasta. Strapsit itse ovat kamppailulajivöitä muistuttavat kahdet pitkät ja kestävät kankaiset ”hihnat”, jotka ovat kiinni kovan pyörimisen mahdollistavassa swivel-yhdistelmässä. Laitteella tehtävät tekniikat keskittyvät kehonhallinnan ja dynaamisuuden yhdistelmään, ja vaikka laji on verrattain harvinainen opetettava, se on kuitenkin laajassa käytössä ammattisirkuksessa.

Tämä työpaja keskittyy strapsien perusteisiin, mutta sopii myös alkeet hallitseville. Harjoittelemme lajiin kuuluvaa voimaa, venyvyyttä ja tekniikkaa, oikeaa otetta, roikkumista sekä asentoja, sekä strapseihin kuuluvia elementtejä ja progressioita alkeista haastavempiin temppuihin.

Ohjaajat:
Marjukka ja Pihla ovat toisen vuoden opiskelijoita Berliinin sirkuskoulu Die Etagessa. Heidän päälajinaan ovat duo strapsit ja pariakrobatia. Strapseissa heitä kiinnostaa erityisesti lentämisen tunne, nopea pyöriminen ja itsensä kehittäminen kohti haastavia tekniikoita. Heidän työpajassaan pääsee kokemaan huvipuistomaisen laitteen vauhdin tuntua sekä löytää itsestään uusia lihaksia ja voimia.

Kurssi sopii kaikentasoisille!

Kysymykset voi lähettää sähköpostiin: circentropia@gmail.com.

Hinta: 90€ (sis. yhteensä 4h opetusta) 

Ilmoittautuminen sähköpostilla tankotaivas@gmail.com


Fipo 2019!(2).jpg

La 24.8. klo 12:00-19:00 (7h)

Su 25.8. klo 9:30-16:30 (7h)

Fipo Basic Trainer -tankotanssiohjaajaakoulutus (TÄYNNÄ)

Yleiskatsaus:

FBT kursseja on järjestetty menestyksekkäästi ympäri Eurooppaa ja Etelä- Afrikkaa jo vuodesta 2012. FBT Pole Fitness -ohjaajakurssi on hyvä ensiaskel niille jotka haluavat aloittaa Pole Fitness ohjaajina, sekä jo ohjaajana toimiville henkilöille jotka haluavat syventää oppimaansa ja saada todistuksen ohjaajakoulutuksesta. FBT-kurssi keskittyy aloittelevien oppilaiden ohjaamiseen, joka on ohjaajalle yksi tärkeimmistä ja samalla monimutkaisimmista tehtävistä. FBT on ammattimainen ja uudenlainen opetusmetodi, joka on luotu FIPO-organisaation ja kansainvälisen tankofitness ammattilaisen ja kilpailijan Tracey Simmondsin yhteistyönä. FBT-tunnit tarjoavat uudenlaisen näkökulman koko kehon turvalliseen ja tehokkaaseen harjoittamiseen vertikaalitankoa käyttäen. FIPO on pitkälle kehittynyt versio perinteisestä ́tankotanssi tunnista ́. Pole fitness on hauska, erilainen ja tehokas harjoittelumetodi joka tuo tangon jokaisen kuntoilijan ulottuville. FBT tunteja ohjataan erilaisilla tehotasoilla jolloin eritasoiset oppilaat saavat tunnista optimaalisen hyödyn. FBT-harjoitteet ovat yksinkertaisia ja helppoja oppia. FIPO-tunnin fitness hyöty perustuu harjoitteiden toistamiseen ohjaajan muodostamien, helposti seurattavien sarjojen mukana. FBT-ohjaajakurssi on luotu erityisesti opastamaan ohjaajia fitness harjoittelun periaatteissa ja antamaan heille kykyjä kehittyä hyviksi, luoviksi ja turvallisesti opettaviksi pole fitness ohjaajiksi. FBT-ohjaajakurssi sisältää 120 sivuisen manuaalin, sekä tehtäväkirjan jotka annetaan oppilaille digitaalisessa muodossa. Oppilaan tulee tulostaa materiaalit ja tuoda mukanaan kurssille. Kurssilaiset saavat myös DVD:n joka sisältää yli kaksi tuntia havainnollista materiaalia. Materiaali on englanninkielistä, mutta kurssilla opetetaan suomeksi. Kurssiin liittyy koe, joka koostuu käytännön näytöistä kurssin aikana, sekä kirjallisista tehtävistä. FBT-kurssin suorittaneet henkilöt voivat toimia alkeistason Pole Fitness ohjaajina. On erittäin suositeltavaa, että ohjaajat jatkavat koulutustaan FIPO koulutusjärjestelmässä ja etenevät FIT (Fipo Intermediate Trainer) -kurssille, jolle voivat osallistua kaikki FBT-kurssin hyväksytysti suorittaneet henkilöt. FIT on kolmepäiväinen kurssi, josta saat lisätietoa Fipo Master Traineriltäsi.

FBT-kurssin sisältö

FBT-ohjaajakurssiin sisältyy runsaasti fyysistä harjoittelua tangolla, sekä teoriaa siitä miten tuntirakenne suunnitellaan ja miten tunteja ohjataan. Oppilaat luovat tuntisuunnitelmia FBT-metodin mukaan ja oppivat sekä opettavat liikkeitä kurssimanuaalista.

Kuka voi osallistua kurssille?

Kurssille osallistuvilta odotetaan vähintään perustason kokemusta tankotanssista/urheilusta. Näin kurssista saavutetaan paras mahdollinen hyöty oppijan näkökulmasta. Kurssille ovat tervetulleita kaikki ne joita kiinnostaa ohjaaminen. Vaikka toimisitkin jo ohjaajana on tärkeää haluta kehittää itseään ja taitojaan entisestään, oppiminen on elinikäinen prosessi. FBT-kurssimanuaali on saatavana englanniksi ja espanjaksi.

Hinta: 350€

Ilmoittautuminen: salimapeippo.chrisfd@gmail.com. Paikkoja on rajoitetusti!


silks

La 20.7. klo 12:30-15:30 (3h)

Silks & Hoop -jatkotason workshop / Saija da Silva

Silks & Hoop -workshopissa harjoitellaan kauniita ja sulavia liikesarjoja sekä hauskoja pudotuksia kankailla ja rengastrapetsilla. Workshop soveltuu edistyneille harrastajille, jotka pystyvät kiipeämään ja invertoimaan kankailla vaivatta.

Workshop järjestetään Tankotaivaalla, Sammalpolku 1, 90620 Oulu.

Workshopin kesto on 3 h, jonka puolivälissä pidämme lyhyen tauon.

Workshopin ohjaa Saija da Silva. Saija on helsinkiläinen ilma-akrobaatti, tankotanssija ja burleskitaiteilija. Lajipalettiin kuuluu tankotanssin lisäksi hammock, rengastrapetsi, köysi ja silkit. Saija on ohjannut viikkotunteja Helsingin Vertical Clubilla jo viiden vuoden ajan ja kouluttaa nykyään ohjaajia lajien saloihin ympäri Suomea.

Hinta: 40 €

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu mukaan ostamalla paikka Vertical Clubin verkkokaupasta: http://bit.ly/TTSH19
Ilmoittautuminen on sitova. Rahanpalautukset ainoastaan lääkärintodistuksella.


ohjaajakoulutus

La 20.7. – Su 21.7.

Aerial Yoga – Perustason ohjaajakoulutus

Aika: La klo 13.30–16.30, su klo 8.15–11.15
Opetusta yht. 6h, sisältää kurssimateriaalit.

Aerial Yogan perustason ohjaajakoulutus on tarkoitettu liikunta-alan ammattilaisille (esim. ryhmäliikuntatuntien ohjaajille), jooga- ja pilates-ohjaajille sekä ilmajoogaa jo pidemmän aikaa harrastaneille syventämään omaa harjoitusta. Oletuksena on, että jooga/ilmajooga/kehonhuoltotunnit ovat sinulle jo tuttuja harrastuksen ja/tai ohjauksen parista.

Kurssin tavoitteet:
-Tutustuttaa ilmajoogaan lajina ja tuotteena
-Oppia perusasiat liittyen ilmajoogatunnin välineistöön ja turvallisuuteen
-Antaa valmiudet suunnitella perustason ilmajoogatunti
-Antaa työkaluja omien tuntien varioimiseen ja suunnittelemiseen eteenpäin
-Laaja liikepankki
-Sarjojen variointi ja suunnittelu oman asiakaskunnan tarpeen mukaan
-Oppia turvallinen ohjaustekniikka ja -tapa tunnin aikana

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
https://www.verticalclub.fi/2019/06/04/kesan-2019-ohjaajakoulutukset/

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close