Workshopit ja tapahtumat

69267605_413873872589729_5971925383958757376_n.jpg

Henriikka Roon workshopit Tankotaivaalla su 1.9.!

*Temppuworkshop*

Workshopissa opetellaan Henriikan kauniita ja kevyitä pyörähdysyhdistelmiä sekä oppilaiden tason ja toiveiden mukaan temppuja tarvittaessa Henriikan kisatemppuihin asti. Hallitsethan ainakin invertin hyvin!
Voit lähettää ennakkoon liiketoiveesi Henriikalle henriikka.roo@gmail.com.

Aika: Su 1.9. klo 13:05-14:05
Hinta: 30€

*Flying Pole -workshop*

Lentämisen fiilistä tangolla! Flying Pole -workshopissa opetellaan liikkeitä spinnitangoilla ja tietysti Tankotaivaan ilmassa roikkuvalla jauhemaalatulla flying polella. Workshopissa opit siis hallitsemaan sekä pyörivän tangon, että flaikkarin Henriikan tarkassa ja iloisessa ohjauksessa! Pukeudu tavallisiin tankotanssivaatteisiin.

Hox! Tunnin jälkeen on mahdollisuus jäädä ilmaiseen itsenäiseen flaikkaritreeniin ilmasalissa. Paikat varattu Flying Pole -ws:n osallistujille.

Aika: Su 1.9. klo 14:15-15:45
Hinta: 45€

Ilmoittautuminen: Sähköpostilla tankotaivas@gmail.com. Saat paluuviestissä maksuohjeet. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumiset to 29.8. mennessä.


Fipo 2019!(2).jpg

La 24.8. klo 13:30-20:30 (7h)

Su 25.8. klo 9:30-16:30 (7h)

Fipo Basic Trainer -tankotanssiohjaajaakoulutus (TÄYNNÄ)

Yleiskatsaus:

FBT kursseja on järjestetty menestyksekkäästi ympäri Eurooppaa ja Etelä- Afrikkaa jo vuodesta 2012. FBT Pole Fitness -ohjaajakurssi on hyvä ensiaskel niille jotka haluavat aloittaa Pole Fitness ohjaajina, sekä jo ohjaajana toimiville henkilöille jotka haluavat syventää oppimaansa ja saada todistuksen ohjaajakoulutuksesta. FBT-kurssi keskittyy aloittelevien oppilaiden ohjaamiseen, joka on ohjaajalle yksi tärkeimmistä ja samalla monimutkaisimmista tehtävistä. FBT on ammattimainen ja uudenlainen opetusmetodi, joka on luotu FIPO-organisaation ja kansainvälisen tankofitness ammattilaisen ja kilpailijan Tracey Simmondsin yhteistyönä. FBT-tunnit tarjoavat uudenlaisen näkökulman koko kehon turvalliseen ja tehokkaaseen harjoittamiseen vertikaalitankoa käyttäen. FIPO on pitkälle kehittynyt versio perinteisestä ́tankotanssi tunnista ́. Pole fitness on hauska, erilainen ja tehokas harjoittelumetodi joka tuo tangon jokaisen kuntoilijan ulottuville. FBT tunteja ohjataan erilaisilla tehotasoilla jolloin eritasoiset oppilaat saavat tunnista optimaalisen hyödyn. FBT-harjoitteet ovat yksinkertaisia ja helppoja oppia. FIPO-tunnin fitness hyöty perustuu harjoitteiden toistamiseen ohjaajan muodostamien, helposti seurattavien sarjojen mukana. FBT-ohjaajakurssi on luotu erityisesti opastamaan ohjaajia fitness harjoittelun periaatteissa ja antamaan heille kykyjä kehittyä hyviksi, luoviksi ja turvallisesti opettaviksi pole fitness ohjaajiksi. FBT-ohjaajakurssi sisältää 120 sivuisen manuaalin, sekä tehtäväkirjan jotka annetaan oppilaille digitaalisessa muodossa. Oppilaan tulee tulostaa materiaalit ja tuoda mukanaan kurssille. Kurssilaiset saavat myös DVD:n joka sisältää yli kaksi tuntia havainnollista materiaalia. Materiaali on englanninkielistä, mutta kurssilla opetetaan suomeksi. Kurssiin liittyy koe, joka koostuu käytännön näytöistä kurssin aikana, sekä kirjallisista tehtävistä. FBT-kurssin suorittaneet henkilöt voivat toimia alkeistason Pole Fitness ohjaajina. On erittäin suositeltavaa, että ohjaajat jatkavat koulutustaan FIPO koulutusjärjestelmässä ja etenevät FIT (Fipo Intermediate Trainer) -kurssille, jolle voivat osallistua kaikki FBT-kurssin hyväksytysti suorittaneet henkilöt. FIT on kolmepäiväinen kurssi, josta saat lisätietoa Fipo Master Traineriltäsi.

FBT-kurssin sisältö

FBT-ohjaajakurssiin sisältyy runsaasti fyysistä harjoittelua tangolla, sekä teoriaa siitä miten tuntirakenne suunnitellaan ja miten tunteja ohjataan. Oppilaat luovat tuntisuunnitelmia FBT-metodin mukaan ja oppivat sekä opettavat liikkeitä kurssimanuaalista.

Kuka voi osallistua kurssille?

Kurssille osallistuvilta odotetaan vähintään perustason kokemusta tankotanssista/urheilusta. Näin kurssista saavutetaan paras mahdollinen hyöty oppijan näkökulmasta. Kurssille ovat tervetulleita kaikki ne joita kiinnostaa ohjaaminen. Vaikka toimisitkin jo ohjaajana on tärkeää haluta kehittää itseään ja taitojaan entisestään, oppiminen on elinikäinen prosessi. FBT-kurssimanuaali on saatavana englanniksi ja espanjaksi.

Hinta: 350€

Ilmoittautuminen: salimapeippo.chrisfd@gmail.com. Paikkoja on rajoitetusti!


 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close