Emilia Saarela Flow & Floorwork workshop

Emilia on Oulusta kotoisin oleva tankotanssija ja fysioterapeutti. Hän on tanssinut ja esiintynyt monipuolisesti koko ikänsä, lajeinaan mm. show-, nyky-, jazz- ja kilpatanssi. Mitaleita kisoista on kertynyt useita sekä SM että MM -tasolla. Nelisen vuotta sitten Emilia löysi tankotanssin ja intohimo lajiin syttyi kun hän koki mahdollisuutensa viedä tanssillinen ilmaisu uuteen ulottuvuuteen. Emilia on tankotanssijana voittanut Pole Stars kilpailun sarjassa Shining stars (2014), Pole Dance Competition Denmark -kilpailun sarjassa Professional Art (2016) sekä Pole Night Showcase:n (2016). Tämän vuoden SM-kisoissa hän ylsi neljännelle sijalle.  Lisäksi esiintymiskokemusta tangolla on kertynyt mm. Dubain luksushotellissa ja The Land of the Midnight Fun -musikaalissa.

Emilia työskentelee päätoimisesti fysioterapettina Suomen Kansallisoopperassa –ja baletissa. Hänen asiantuntemuksensa näkyy ja tuntuu myös ohjauksessa, mm. tankotanssijan fyysisiä vaatimuksia kehittävissä alkulämmittelyissä.

img_3211
Nina Saksman Photography

Flow & Floorwork -tunnilla tehdään pääosin lattiatason tanssillista koreografiaa, keskittyen liikkeen jatkuvuuteen ja ilmaisuun. Taso on avoin ja oma persoonallinen heittäytyminen on erittäin sallittua! Pitkät pöksyt ja paita ovat näillä tunneilla suositeltava varustus.

Tunnin hinta on 25€/90min. Ilmoittautuminen tapahtuu Tankotaivaan varausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Tunti maksetaan paikanpäällä ennen tuntia, joten tulethan ajoissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close