Olkapäävammojen ennaltaehkäisy -workshop 20.5 klo 13.45

Olkapäävammojen ennaltaehkäisy -workshop lauantaina 20.5 klo 13.45

Kesto 75min.

Olkapäät ja yläselkä ovat kovilla tankotanssissa ja sen takia niistä kannattaa pitää erityisen hyvää huolta heti.

Olkapäävammojen ennaltaehkäisy -workshopissa käydään läpi kehon tärkeimpiä tukilihaksia ja keskitytään erityisesti keskivartalon- ja lapatukilihasten aktivointiin ja treenaamiseen sekä ylävartalon liikkuvuusharjoitteluun. Workshopissa opit kehon hahmotusta sekä saat käytännön työkaluja olkapäävammojen ennaltaehkäisyyn.

Workshopin pitää koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja fysioterapeutti Laura Myllynmäki @FysioterapeuttiLauraMyllymäki

“Nimeni on Laura Myllymäki ja olen koulutukseltani koulutettu hieroja ja fysioterapeutti. Olen aiemmin työskennellyt päätoimisena hierojayrittäjänä, mutta koin halua pystyä auttamaan asiakkaitani kokonaisvaltaisemmin, joten hakeuduin opiskelemaan fysioterapeutiksi. Fysioterapeutin alkutaipaleella olen työskennellyt vuodeostatolla ja kotikuntoutuksen parissa, mutta oma aktiivinen kilpanyrkkeilyharrastus sekä kiinnostus hyvinvointiin, liikuntaan ja tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutukseen on vienyt minua useille kursseille ja koulutuksiin koskien tuki- ja liikuntaelimistön toimintaa ja näiden vammojen ennaltaehkäisyä, kuntoutusta ja kivun hoitoa. Aloitin työt yrittäjänä 1.3 Toimintasali Voimalassa, jossa toimin hierojana ja fysioterapeuttina.”

Max. 20 hlö. Hinta 12€.

Sitova ilmoittautuminen: tankotaivas@gmail.com
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi ja puhelinnumerosi.

training-828741_1920

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close