Hammockin tiiviskurssi/Saija Da Silva Gonçalves 28.1 klo 12-14 ja 14.15-16.15

Hammockin tiiviskurssilla saat vauhdikkaan aloituksen hammockin maailmaan. Hammock on katosta roikkuva kangaslenkki, jonka avulla voi tehdä helppoja mutta näyttäviä ilma-akrobatiatemppuja. Tällä kurssilla harjoitellaan alkeis- ja keskitason temppuja ja komboja, ja tutustutaan niin staattisiin kuin dynaamisiinkin liikkeisiin.

Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että jo hieman hammockia treenanneille. Taso räätälöidään osallistujien mukaan, ja liikkeitä voidaan vaikeuttaa ja helpottaa jokaiselle sopiviksi. Ennakkovaatimuksia kurssille osallistumiseksi ei ole.

Pukeudu kurssille polvitaipeet peittäviin housuihin ja urheilulliseen yläosaan, jossa on mukava roikkua myös pää alaspäin. Vaatteissa ei saa olla teräviä osia, kuten vetoketjuja, kankaiden repeytymisvaaran vuoksi. Jätäthän myös korut ja kellot pukuhuoneen puolelle. Mukaan myös vesipullo ja hikipyyhe.

Kurssin ohjaajana toimii Saija Da Silva Gonçalves. Saija on Helsinkiläisen Vertical Clubin omistaja ja ohjaaja. Lajivalikoimaan kuuluu mm. tankotanssia, rengastrapetsia, ilmajoogaa ja hammock tricks -tunteja.

Kurssi pidetään sunnuntaina 28.1 klo 12-14 sekä 14.15-16.15, ja kurssin hinta on 25€. Sitovat ilmoittautumisen tehdään sähköpostilla osoitteeseen tankotaivas@gmail.com. Ilmoitathan viestissä nimesi, kotiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
Yhdelle kurssille on vain kahdeksan paikkaa, joten ole nopea!

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close