Workshops by Emilia Saarela 26.12.2018

IMG_3812.png

Emilia Saarela

Emilia Saarela on Oulusta kotoisin oleva tanssija, tankotanssin opettaja ja fysioterapeutti. Hän on esiintynyt ja kilpaillut menestyksekkäästi SM- ja MM-tasolla koko ikänsä, lajeinaan mm. show-, nyky-, jazz- ja kilpatanssi. Vuonna 2012 Emilia löysi tankotanssin, johon intohimo syttyi kun hän koki mahdollisuutensa viedä tanssillinen ilmaisu ja tarinan kerronta aivan uuteen ulottuvuuteen! Tankotanssijana hänellä onkin kokemusta SM- ja Showcase -kilpailujen lisäksi kansainvälisistä taiteellisista kisoista, kuten Pole Dance Competition Denmark 2016 (1.sija) ja Pole Art France 2017 (finaali).

Esiintymiskokemusta löytyy mm. gaaloista, musikaalista, musiikkivideoista ja Dubain luksushotelleista. Emilia työskentelee päätoimisena fysioterapeuttina Suomen Kansallisoopperassa ja -baletissa. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus tanssijoiden sekä muiden esiintyvien taiteilijoiden fysioterapiasta; valmennuksesta, ohjauksesta, kuntoutuksesta, hoidosta ja vammoja ennaltaehkäisevistä toimista.

Klo 13:00-14:00 Conditioning for Pole Dance and Aerial Acrobats (60min)

Conditioning for Pole Dance and Aerial Acrobats – tunnilla tehdään oheisharjoitteita jotka tukevat erityisesti tankotanssi ja muiden sirkuslajien treenaamista. Tunnilla sekä vahvistetaan että huolletaan kehoa kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon lajeille tyypillisiä ominaispiirteitä. Tunti sopii kaikille!

Hinta: 19€

Klo 14:15-15:45 Pole Flow and Floorwork (90min)

Pole Flow and Floorwork -tunnilla tehdään tanssillista lattiatason tankotanssikoreografiaa, keskittyen liikkeen jatkuvuuteen ja ilmaisuun! Pitkät pöksyt ja paita ovat suositeltavia näillä tunneilla. Tunti sopii Pole 2 tasosta ylöspäin sekä myös kokeneemmille tanssijoille joilla on vähemmän tankoilutaustaa.

Hinta: 30€ (Conditioning-tunnille osallistuville 25€)

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen tankotaivas@gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close