Nita Saarenpään Exotic-workshopit Tankotaivaalla su 18.11.2018!

tankopromo5 (1).jpg

NitaShadowPole

Nita on harrastanut tankotanssia vuodesta 2010 asti. Melkein välittömäsi sydämen vei exotic-tyyli ja huikeat korkokengät. Nita on esiintynyt ja kilpailut useiden vuosien ajan, ja hän pitää hallussaa Miss Exotic Pole Finland:in pronssisijaa.
Omassa tanssityylissään hän yhdistää elementtejä niin perinteisestä naisellisen pehmeästä ”stripper”-tyylistä kuin rajusta ja räiskyvästä russian exotic-tyylistä. Nita on ohjannut workshoppeja viimeisen vuoden aikana ympäri Suomea ja useassa paikassa hänen workshopit ovat olleet loppuunmyydyt.

Klo 11:00-12:15 Fast & Dirty (75 min)

Heel clackejä, flippejä, heittoja ja hengityksen salpaavia pudotuksia; tässä workshopissa on niitä kaikkia. Opettelemme nopeatempoisen ja näyttävän koreografian russian exotic-henkeen. Luvassa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita 😉
Tämä workshop sopii sinulle, jolla on jo tankotanssin perusteet hallussa. Turhaan ei silti kannata aristella, sillä koreografia on muokattavissa useammalle tasolle sopivaksi ja temput käydään huollellisesti yhdessä läpi.
Haasta itsesi ja korkkarisi!
Pakkaa ehdottomasti mukaan hyvät ja tukevat korkokengät, shortsit sekä polvisuojat!

Klo 12:45-14:00 Sexy, Sultry & Slow (75 min)

Tämä workshop on jokaiselle exotic-tyylistä kiinnostuneelle. Worshopissa opettelemme rauhallisen ja sensuellin koreografian, jossa jokainen pysyy mukana. Käymme läpi erilaisia piruetteja, bodywaveja sekä legwaveja. Opettelemme hallitsemaan koko kroppaa aina varpaiden kärjestä sormenpäihin asti keskittyen kauniisiin ojennuksiin.

Tällä tunnilla ei invertoida vaan keskitymme täysin saumattomasti soljuvaan floorworkkiin.
Varaa workshoppiin mukaan lemppari korkkarisi, joko pitkät sukat/säärystimet tai pitkät housut. Polvisuojat on myös hyvä pakata mukaan.

 

Sitovat ilmottautumiset tankotaivas@gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, puhelinnumerosi ja mihin workshopeihin ilmoittaudut.

Workshopin hinta 30e/ 1ws
55e /2ws
Jäsenille -10% alennus workshopin hinnasta!

Varaa paikkasi nopeasti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close